maanantai 7. marraskuuta 2016

Matkailijana Dundeen alueella
Lauantaina meillä alkoi kolmen päivän vapaat ja päätimme lähteä läheiseen kaupunkiiin, St Andrewsiin. Dundeesta sinne on noin puolen tunnin bussimatka. Kaupunki on tunnettu golfista ja siellä on perustettu maailman ensimmäinen golfklubi. Kiertelimme keskustaa ja löysimme paljon hyviä kauppoja, joista pystyi ostamaan tuliaisia. Vierailimme myös St Andrewsin linnan raunioilla. Sieltä oli mahtavat näkymä merelle.



Lauantai- iltana näimme myös hienon ilotulitus-show'n. Täällä raketteja ammutaan budjettia miettimättä ja saimme nähdä n. Puolen tunnin valoshow'n. Täällä juhlitaan Guy Fawkesin epäonnistunutta yritystä surmata Englannin kuningas parlamentin avaijaisissa vuonna 1605. Perinteenä on sytyttää kokko ja ampua ilotulitteita. Emme ole aivan varmoja, mitkä ovat juhlimisen todelliset taustat, korjatkaa jos olemme väärässä.





Tänään kävimme Broughty ferryssa uudelleen. Tällä kertaa kävimme syömässä paikallisessa ravintolassa, jonka nimi on The Ship inn. Perinteisesti tilasimme fish & chipsit ja voimme suositella paikkaa kaikille! Ruoka oli edullista sekä laadukasta ja kylkiäisenä juomatkaan eivät olleet kalliita. Ravintola sijaitsee River Tayn rannalla. 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti